Βαρβιτσιώτης: Δεν έχει κρυφή ατζέντα η ΝΔ (audio)

Κανένα «γαλάζιο μνημόνιο» δεν υπάρχει, καμία κρυφή ατζέντα δεν υπάρχει, είναι η πρώτη φορά που τόσο αναλυτικά και τόσο κοστολογημένα έχει παρουσιαστεί πρόγραμμα όπως έγινε τώρα με το πρόγραμμα της Ν.Δ, επεσήμανε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ (στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών), μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Αλφόνσο Βιτάλη.


Το τι έχουμε ακούσει από την κυβέρνηση για να συγκρατήσει  τους ψηφοφόρους τους στην απέλπιδα προσπάθεια της να διασωθεί, δεν λέγεται, πρόσθεσε.

Αν παίρνουμε την οποιαδήποτε φράση του οποιουδήποτε νεοεισερχόμενου πολιτευτή της ΝΔ και την κάνουμε κεντρική θέση της ΝΔ τότε τι να πω…, σημείωσε αναφερόμενος στα περί πιστοληπτικής γραμμής.  Την Κυριακή αλλάζουμε σελίδα.  Όσοι θέλουν να ασχολούνται με μία φρασεολογία που δεν ταιριάζει, δείχνουν ότι είναι το παλιό που φεύγει, επεσήμανε.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ασφάλειας και την αντιμετώπιση φαινομένων ανομίας , ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε πως η θέση μας είναι τι θα εκπέμψεις σαν κοινωνία απέναντι στα κρούσματα βίας. Δεύτερον, καταργούμε το νόμο Παρασκευόπουλου και αλλάζουμε διατάξεις στον Ποινικό Κώδικα που κάνει εξαιρετικά δύσκολη για κάποιον την κλοπή. Και το τρίτο είναι πως στηρίζεις την Αστυνομία.

Αναφερόμενος στη Τουρκία, επεσήμανε πως το τελευταίο διάστημα έχει εκπέμψει νευρικότητα και τόνισε ότι η Αθήνα πρέπει να εκπέμψει ένα μήνυμα σταθερότητας. Στις 8 Ιουλίου σημείωσε η Ελλάδα θα εκπέμψει ένα σαφές μήνυμα στο εξωτερικό: ότι έχει νέα ισχυρή Κυβέρνηση και αυτοδύναμο Πρωθυπουργό να διαπραγματευτεί στο εξής, τα εθνικά μας θέματα.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος