Βαρουφάκης: «Το Ζάππειο τελικά εμπνέει ρεσιτάλ υποκρισίας από τις Αξιωματικές Αντιπολιτεύσεις»

«Τρεισίμιση χρόνια υπερψήφιζε όλα τα απίθανα της Μητσοτάκης ΑΕ. Άφνου, πριν διαλυθεί η Βουλή …απέχει από το Κοινοβουλευτικό Έργο» σχολίασε για τον ΣΥΡΙΖΑ ο γραμματέας του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης

«Τρεισίμιση χρόνια υπερψήφιζε όλα τα απίθανα της Μητσοτάκης ΑΕ. Άφνου, πριν διαλυθεί η Βουλή …απέχει από το Κοινοβουλευτικό Έργο» σχολίασε ο γραμματέας του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, μετά από τη σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Ζάππειο.

«Το Ζάππειο τελικά εμπνέει ρεσιτάλ υποκρισίας από τις Αξιωματικές Αντιπολιτεύσεις» προσθέτει σχετικά ο Γιάνης Βαρουφάκης στο σχόλιό του.

«Δηλώνουμε ότι δεν θα νομιμοποιήσουμε αυτή την πρωτοφανή εκτροπή. Μετά τις αποκαλύψεις των αποδείξεων της εκτροπής, μετά την άρνηση να δώσει έστω και μια εξήγηση, αυτή η κυβέρνηση είναι ηθικά και πολιτικά έκπτωτη. Δεν μπορεί να παραμείνει. Ζητάμε την άμεση διάλυση της Βουλής και τη προσφυγή σε εκλογές» είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος