Β. Κόκκαλης στο Πρώτο: Όποιος δεν αισθάνεται καλά ή δεν τον εκφράζει η νέα ηγεσία μπορεί να αποχωρήσει (audio)

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διαλυθεί εξέφρασε ο Βασίλης Κόκκαλης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας» με τον Θάνο Σιαφάκα, προσθέτοντας ωστόσο ότι «όποιος έχει την εντύπωση ότι δεν αισθάνεται καλά ή ότι δεν τον εκφράζει η νέα ηγεσία μπορεί να αποχωρήσει».

Ο ίδιος, ξεκαθάρισε ότι είναι κατά αυτής της λύσης και τόνισε «αυτά τα οποία μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν».

«Απ’ ό,τι φαίνεται κάποιοι διαφωνούν με την νέα ηγεσία και είχαμε νωπή εντολή. Κάποιοι δεν σεβάστηκαν, αυτό είναι σίγουρο, αυτή την νωπή εντολή και φοβούνται ότι θα αλλάξει εντελώς ο ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ δεν έχω τέτοια αίσθηση. Από κει και πέρα ο καθένας έχει δικαίωμα να θέσει οποιοδήποτε θέμα στα όργανα του κόμματος. (…) Σίγουρα η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καλή. Δεν μπορεί κάποιος να πει ότι είναι καλή. Είναι έκρυθμη η κατάσταση. Θέλει ψυχραιμία από όλους και πριν μιλήσουν να σκέφτονται λίγο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κόκκαλης.

 Σχετικά με την εκπεφρασμένη πρόθεση στελεχών του κόμματος να θέσουν ζήτημα ηγεσίας, ο κ. Κόκκαλης επισήμανε πως «αντιφάσκει με την πραγματικότητα αυτό οποίο έχει ζητηθεί από κάποια στελέχη, ότι θα θέσουν θέμα ηγεσίας, όταν η ηγεσία εξελέγη με πανηγυρικό τρόπο πριν ενάμιση μήνα και από τα μέλη».

Αναφορικά με τα παλιά άρθρα που ανέσυρε και δημοσίευσε η ΕΦ.ΣΥΝ. σύμφωνα με την οποία, τα έχει γράψει ο Στέφανος Κασσελάκης όπου τοποθετείται υπέρ της μείωσης μισθών, των απολύσεων στον δημόσιο τομέα, ο κ. Κόκκαλης σχολίασε πως «ο καθένας έχει το δικαίωμα στην αλλαγή»  και τόνισε «ξεκάθαρα νομίζω είναι άνθρακας ο θησαυρός αυτός, όσον αφορά τα παλιά άρθρα του Στέφανου του Κασσελάκη».

«Ο Στέφανος ο Κασσελάκης θα κριθεί από τότε που ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος. Από τότε και μόνο. Και θα κριθεί από τον κόσμο. Στις Ευρωεκλογές θα κριθεί και αυστηρά μάλιστα. Και πρέπει να κριθεί αυστηρά, όπως και όλοι οι βουλευτές του, όλοι μας και όλα τα στελέχη θα κριθούμε γι’ αυτό το οποίο θα παρουσιάσουμε στον κόσμο ως εναλλακτική κυβερνητική πρόταση» είπε καταλήγοντας ο κ. Κόκκαλης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος