Τζώρτζια Κεφαλά: Φυσικά και δεν υποστηρίζω το κόμμα των Σπαρτιατών

Τοποθετήθηκε εκ νέου, αναφορικά με το κόμμα των «Σπαρτιατών» η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερία Τζώρτζια Κεφαλά, με ανάρτησή της, σε συνέχεια των δηλώσεών της που συζητήθηκαν, σε τηλεοπτικό κανάλι.

Είχε πει: «Οι “Σπαρτιάτες” αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας που θέλει να προχωρήσει λίγο πιο δυναμικά (…) δεν συμφωνώ με όλες τις θέσεις. Μπορώ να πω πως διαφωνώ με τι περισσότερες (…) Ο δυναμισμός δεν έχει να κάνει με την επιβολή, έχει να κάνει με τον διάλογο. Δεν θεωρώ τις μεθόδους τους δόκιμες».

Ολόκληρη η ανάρτηση της βουλεύτριας της Πλεύσης Ελευθερίας:

«Επειδή έχει γίνει ένας απίστευτος μύλος επιθέσεων, στηρίξεων και αντιπαραθεσεων στις οποίες δεν μπορώ να απαντήσω επειδή βρίσκομαι σε ψηφοφορία στη Βουλή, να σας πω ρητά και κάθετα πως φυσικά και δεν υποστηρίζω το κόμμα των Σπαρτιατών! Πως θα μπορούσα αλλωστε να στηρίξω κάτι που από θέση,φύση, αποψη,είναι εντελώς αντίθετο με τα πιστεύω και τη στάση ζωής μου όλα αυτά τα χρόνια! Αντί όμως να χρησιμοποιώ τους γνωστούς αφορισμούς που βάζουν όλοι ως καραμέλα στο στόμα, αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σπρώχνει μια ομάδα ανθρώπων να τους ψηφίζει. Το ότι είναι ανιστόρητοι όπως θέλουν να τους προσαπτουν; Το ότι είναι αμόρφωτοι; Κομπλεξικοι;Μαθαινουν 3 λεξεις Ελληνικα και μετα ειναι απογονοι του Λεωνιδα; Σας αρκούν σαν απαντήσεις αυτά, και μετά κοιμόσαστε ησυχοι που διαφοροποιησατε τον εαυτό σας και τη θέση σας; Το θέμα είναι να καταλάβουμε τον μηχανισμό που οδηγεί στο φασισμο. Έτσι θα νικηθει. Κύριε Λιαγκα δεν ασχολούμαι μαζί σας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος