Για προσπάθειες αποσταθεροποίησης, οι οποίες όμως δεν θα περάσουν, μιλά ο πρωθυπουργός σε δήλωσή του στην εφημερίδα Documento, και φωτογραφίζει ως τέτοιο παιχνίδι την αντιπαλότητα που έχει ξεκινήσει, ειδικά με παράγοντες του ΣτΕ.
“Η κυβέρνηση και σέβεται τη Δικαιοσύνη και την υπερασπίζεται στην πράξη απόλυτα και όχι αλά καρτ απέναντι σε όσους θέλουν να την μετατρέψουν σε εργαλείο πολιτικών επιδιώξεων και οικονομικών συμφερόντων, με όποια ιδιότητα κι αν εμφανίζονται”, τονίζει ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας πως η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης είναι μεν συνταγματικά κατοχυρωμένη, αλλά δεν είναι αυτονόητη, καθώς δεν αρκούν τα λόγια για να εξασφαλίζεται, αλλά απαιτεί καθημερινό αγώνα η προάσπισή της απέναντι σε όσους επιχειρούν να την εμπλέξουν σε παιχνίδια αποσταθεροποίησης.
“Αυτό δεν πρόκειται να περάσει, ούτε στο θέμα του πόθεν έσχες, που ανέκυψε τελευταία, ούτε σε κανένα άλλο θέμα. Πουθενά”», τονίζει στη δήλωσή του ο πρωθυπουργός.
Πηγή: Α’Πρόγραμμα, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος