Τριμερής Συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ αύριο στην Αθήνα

Τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Κόμπο και τον υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ, Gideon Sa’ar θα υποδεχθεί στην Αθήνα αύριο, Πέμπτη 13 Μαρτίου, ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, για τη διεξαγωγή της Τριμερούς Συνάντησης Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ.

Η συνάντηση θα διεξαχθεί στις 1:30 μ.μ. και θα εστιασθεί στην ενίσχυση της τριμερούς συνεργασίας, καθώς και στις διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις με επίκεντρο την Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Στις 3:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν κοινές δηλώσεις των υπουργών Εξωτερικών προς τον Τύπο.

Ο κ. Γεραπετρίτης θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ, Gideon Sa’ar, στις 12:45 μ.μ. και με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Κόμπο, στις 4:30 μ.μ.

Πηγή: AΠE-MΠE

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος