Το Σαββατοκύριακο η διάσκεψη των «6+6» του ΣΥΡΙΖΑ – Μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις η Αχτσιόγλου και πολλά ακόμη στελέχη

Για το Σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί η διάσκεψη των μελών που είναι δίπλα στις θέσεις της κ. Αχτσιόγλου και των «6+6».

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις από την Κεντρική Επιτροπή του περασμένου Σαββατοκύριακου αλλά και την απουσία – δικαιολογημένη ναι μεν – της Έφης Αχτσιόγλου από την Συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, πιστεύεται ότι θα υπάρξει καλύτερη εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι και αν θα υπάρχουν άμεσες εξελίξεις, είτε νέων αποχωρήσεων, είτε συμπόρευσης.

Αν και μοιάζει δύσκολο, στελέχη συνεχίζουν να στέλνουν ενωτικά μηνύματα και φαίνεται να καταβάλλονται προσπάθειες για να μην προχωρήσει νέο πολιτικό «διαζύγιο».

Υπενθυμίζεται ότι το σκληρό κείμενο που κατατέθηκε στην Κεντρική Επιτροπή φέρει τις υπογραφές επτά βουλευτών ενώ εκτιμάται ότι τουλάχιστον δύο ακόμα διατηρούν καλές σχέσεις και έχουν επικοινωνία με τους 6+6.

Τέλος, σε περίπτωση πιθανής εξόδου κρίσιμο ερώτημα είναι εάν θα συγκροτηθεί νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα με δεδομένη την ανεξαρτητοποίηση από την Δευτέρα των Ευκλείδη Τσακαλώτου και Πέτης Πέρκα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος