Το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ παρουσιάζει το απόγευμα ο Πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 18:30, θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, στο Ωδείο Αθηνών.

Απομένουν δέκα πρόσωπα να ανακοινωθούν για να έχουμε την πλήρη σύνθεση των 42 υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο ψηφοδέλτιο θα μπουν πρόσωπα με τοπικά αλλά και επαγγελματικά χαρακτηριστικά, προκειμένου να μπορούν να κινητοποιήσουν ψηφοφόρους σε συγκεκριμένες περιφέρειες αλλά και επαγγελματικές ομάδες από όπου προέρχονται.

Πρόκειται για υποψηφίους από τη Δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Αχαΐα και την Κεντρική Μακεδονία και βεβαίως αναμένεται ο πρωθυπουργός να επαναλάβει τα διλήμματα ενόψει των ευρωεκλογών και να μιλήσει σε ένα κοινό που θέλει σταθερότητα και δεν επιθυμεί να ρισκάρει αυτό.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με την αντιπρόεδρο της Κομισιόν αρμόδια για θέματα Κράτους Δικαίου και Διαφάνειας Βέρα Γιούροβα η οποία έκανε θετικές αναφορές για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα. 
«Ελπίζω στα συμπεράσματα του επόμενου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ότι θα γίνει αναφορά στον κίνδυνο που εγκυμονεί η παραπληροφόρηση» τόνισε ο πρωθυπουργός κάνοντας λόγο για την εξαιρετική συνεργασία που έχει η χώρα μας για ζητήματα κράτους Δικαίου με την κα Γιούροβα να αναγνωρίζει βήματα προόδου και συμμόρφωσης από τη χώρα μας με τις συστάσεις για θέματα δικαιοσύνης και διαφθοράς.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Σκιτζή

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος