Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σκληρή κριτική άσκησε στην κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για “μέτρα- φωτιά” που συμφωνήθηκαν στο Eurogroup και τέταρτο, πολύ πιο επώδυνο, μνημόνιο, ενώ αναφέρθηκε και στις προωθούμενες αλλαγές στα δημοτικά.

Στη δήλωση του, ο κ. Μητσοτάκης, αφού συνεχάρη τις δασκάλες και τους δασκάλους, υπογράμμισε τη σημασία των Ενισχυμένων Ολοήμερων Σχολείων, τονίζοντας πως ‎”έχουν αγκαλιαστεί και από τα παιδιά και από τους δασκάλους”. “Η υποβάθμιση του ολοήμερου σχολείου από το υπουργείο κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση, ενώ έχει και ταξικό πρόσημο αφού αποκλείει παιδιά ανέργων οικογενειών και δεν προωθεί δεξιότητες που χρειάζονται τα παιδιά”, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

‎«Διάβαζα το τελευταίο, τέταρτο μνημόνιο, δυστυχώς για την παιδεία υπάρχει 1/3 της σελίδας αναφορά. Δεν θέλω να γυρίσουμε μετά από 15 χρόνια και να πούμε χάσαμε μια γενιά παιδιών. Είναι λάθος να καταργούμε τέτοιες επενδύσεις στην παιδεία», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή: ΕΡΤ1, Α’Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος