ertnews.gr

Θ. Μαργαρίτης: H ενότητα και η συσπείρωσή μας είναι η δύναμή μας στο ΚΙΝ.ΑΛ (audio)

25/06 13:13
Θ. Μαργαρίτης: H ενότητα και η συσπείρωσή μας είναι η δύναμή μας στο ΚΙΝ.ΑΛ (audio)

Η θέση της ΔΗΜΑΡ είναι καθαρή, λέει ότι είναι σε θετική κατεύθυνση η λύση για το Μακεδονικό, αλλά υπογραμμίζει ότι αν ψηφιστεί με τη βοήθεια της αντιπολίτευσης, δεν μπορεί να παραμείνει μια κυβέρνηση που ένα κομμάτι της θα είναι εθνικιστές, δήλωσε ο Θόδωρος Μαργαρίτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΙΝ.ΑΛ, στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου.

Αυτή η κυβέρνηση έχει ουσιαστικά χάσει το προγραμματικό ηθικό πλεονέκτημα και το σωστότερο είναι να πάει σε εκλογές, δεν το θεωρώ παράλογο, σημείωσε. Το άλλοι ψηφίζουν και άλλοι κυβερνούν είναι ένα θέμα, τόνισε.

Αναφερόμενος στην πορεία του ΚΙΝ.ΑΛ ο κος Μαργαρίτης είπε ότι κάνει μια έκκληση σε όλες τις δυνάμεις, κόμματα, στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ και στο χώρο της Κεντροαριστεράς να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να παραμείνει ενιαίο το ΚΙΝ.ΑΛ. Η ίδια η ενότητα και η συσπείρωσή μας είναι η δύναμή μας, να σεβαστούμε όλες τις απόψεις και κανένας δεν θα πρέπει να θεωρείται περιττός σε αυτή την προσπάθεια, επεσήμανε ο κος Μαργαρίτης.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version