Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τα σενάρια για την αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής

Στα σενάρια για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος την επόμενη Κυριακή αναφέρθηκαν, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο διευθύνων σύμβουλος της MRB Δημήτρης Μαύρος, ο πολιτικός επιστήμονας Λευτέρης Κουσούλης και ο δημοσιογράφος Νίκος Φελέκης.

Η μοναδική περίπτωση να μην υπάρξει δεύτερος γύρος, με τα ποσοστά να ξεπερνούν το 51%, είναι μόνο εάν κάποιος υποψήφιος αποχωρήσει από τη διεκδίκηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, ανέφερε ο Δημήτρης Μαύρος.

«Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση» σημείωσε ο Νίκος Φελέκης, ο οποίος εκτίμησε ότι την ερχόμενη Κυριακή ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Νίκος Ανδρουλάκης θα διεκδικήσουν την ηγεσία του κόμματος.

«Δεν νοείται» δήλωσε ο Λευτέρης Κουσούλης.

Ο κ. Μαύρος εκτίμησε ότι δεν θα προσέλθουν στις κάλπες στον δεύτερο γύρο όσοι ψήφισαν την Κυριακή. Υυπογράμμισε ότι «με τις εξελίξεις θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκρατημένοι»

«Στον δεύτερο γύρο προηγείται συνεχώς ο κ. Ανδρουλάκης αλλά σε ένα τελείως αθώο περιβάλλον, ενώ τώρα θα υπάρξουν στηρίξεις, πολιτικές προσεγγίσεις και διάφορες συμμαχίες» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της MRB.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος