Τα παραλειπόμενα της δεξίωσης για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (video)

Υπό αυστηρά υγειονομικά μέτρα, η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, αλλά και εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών τίμησαν την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Τα μηνύματα αναφερόμενα στις διαχρονικές αξίες της Δημοκρατίας, στη μνήμη των αγωνιστών, στην Κύπρο και στις συνθήκες πολέμου που βιώνει η ανθρωπότητα με την πανδημία.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Δημήτρης Γκάτσιος, στις συζητήσεις των πολιτικών κυριάρχησε το θέμα της πανδημίας. Ο Πρόεδρος της Βουλής συζήτησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το περιεχόμενο του μηνύματός της. Πολύ καλό και περιεκτικό ακούστηκε να λέει ο Πρόεδρος της Βουλής ενώ λίγο αργότερα η κ. Σακελλαροπούλου και οι πολιτικοί αρχηγοί έφτασαν στο κιόσκι που βρίσκεται στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

Μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός, ο Πρόεδρος της Βουλής και η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συζήτησαν για τα νομοσχέδια που θα ψηφιστούν την ερχόμενη εβδομάδα. Ανάμεσά τους εκείνα που αφορούν το Ταμείο Ανάκαμψης και το σχέδιο νόμου για την αναβάθμιση της παιδείας.

Τα παραλειπόμενα της δεξίωσης για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (video)
EUROKINISSI

Μιλώντας με δημοσιογράφους ο πρωθυπουργός απαντώντας σε ερώτηση για τη στάση της Τουρκίας τόνισε ότι θα υπάρξει απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις. Υπάρχει έντονος προβληματισμός για τη μετάλλαξη Δέλτα και τι γίνεται με τους ανεμβολίαστους, είμαστε αρκετά θορυβημένοι, ανέφερε από την πλευρά της η Φώφη Γεννηματά ενώ ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας με δημοσιογράφους τόνισε ότι: το ήσυχο καλοκαίρι είναι μια ευχή, όλους μας συμφέρει ένα ήρεμο καλοκαίρι, αλλά βλέπουμε διάφορες κινήσεις κι ότι η διάθεση δεν αλλάζει, δεν περιμένουμε κάτι αλλά δεν εφησυχάζουμε.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Δημήτρης Γκάτσιος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος