Τ. Γαϊτάνης: Αποκαλύφθηκε μια παράλληλη δομή εξουσίας που αφήνει εκτεθειμένο τον κ. Τσίπρα (audio)

Στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, μίλησε ο Τάσος Γαϊτάνης, εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ και συγκεκριμένα στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό».

Ο κ. Γαϊτάνης κληθείς να σχολιάσει τις κασέτες Μιωνή και τις σχετικές συνομιλίες με τον κ. Παππά τόνισε ότι « έχει αποκαλυφθεί ότι ορισμένοι προσπαθούσαν να στήσουν ένα παραδικαστικό κύκλωμα, μια παράλληλη δομή εξουσίας η οποία στόχευε σε πολιτικούς αντιπάλους, σε επιχειρήσεις, σε δημοσιογράφους. Αυτά αφήνουν έκθετα τον κ. Τσίπρα ο οποίος από την προηγούμενη εβδομάδα δεν έχει λάβει θέση για παράδειγμα να διαγράψει τον κ. Παππά, που δείχνει ότι ταυτίζεται με αυτές τις καταστάσεις».

Για τις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία αλλά και την προκλητική της στάση ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ επεσήμανε ότι « η τηλεφωνική συνομιλία του Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν την Παρασκευή είναι πολύ σημαντική γιατί πρέπει να υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας με την Τουρκία. Η Ελλάδα δεν προκαλεί ένταση στην περιοχή, θέλει την καλή γειτονία με όρους σεβασμού και τήρησης του διεθνούς δικαίου.

Η Τουρκία νομίζω έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι απομονωμένη από την Διεθνή Κοινότητα. Δεν είναι μόνο η Γαλλία αλλά και η δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ για ΑΟΖ και Υφαλοκρηπίδα η οποία ήταν ξεκάθαρα υπέρ των Ελληνικών συμφερόντων» είπε ο κ. Γαϊτάνης και πρόσθεσε « ξέρει η Τουρκία ότι όταν χρειασθεί απαντάμε. Απαντήσαμε και στον Έβρο και όπου χρειαστεί. Τα κυριαρχικά μας δικαιώματα θα τα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο».

Πηγή: Α’ Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος