ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να οδηγήσει το ΕΣΥ στην πλήρη κατάρρευση

Ο κ. Μητσοτάκης κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να οδηγήσει το ΕΣΥ στην πλήρη κατάρρευση, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ σε ανακοίνωσή του για τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση.

«Το ECDC κατατάσσει την Ελλάδα στην υψηλότερη βαθμίδα ανησυχίας για την πανδημία, είμαστε πρώτοι σε θανάτους ανά εκατ. κατοίκων στη Δυτική Ευρώπη, το ΕΣΥ καταρρέει χωρίς προσλήψεις με εξουθενωμένους υγειονομικούς και διαλογή ασθενών για εισαγωγή σε ΜΕΘ, ενώ δεκάδες ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι και καταλήγουν σε πρόχειρες και υποστελεχωμένες ΜΕΘ με έκρηξη θνητότητας που διερευνά η Δικαιοσύνη», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας ότι σε «αυτές τις συνθήκες, ο κ. Μητσοτάκης, διά του εκπροσώπου του, αντί να ανακοινώσει την επίταξη ιδιωτικών κλινικών που παραμένουν covid free βγάζοντας υπερκέρδη και τη μεγαλύτερη υγειονομική συνεισφορά των ενόπλων δυνάμεων, αρκείται να κάνει σημαία την επιστράτευση μερικών δεκάδων υγειονομικώ».

«Για να αποφύγουμε χιλιάδες απώλειες και ακόμα ένα καταστροφικό λοκντάουν δεν αρκεί να το ξορκίζει ο κ. Μητσοτάκης, αλλά να μην καταρρεύσει πλήρως το ΕΣΥ. Και κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να το οδηγήσει εκεί», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος