ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης έχει καταφέρει να μετατρέψει τις κρίσεις σε ευκαιρία για τα συμφέροντα κερδοσκόπων

Δριμεία κριτική άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στον κ. Μητσοτάκη, σχολιάζοντας την ομιλία του στο 1ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη. Όπως επισημαίνει το Γραφείο Τύπου του κόμματος, ο κ. Μητσοτάκης το μόνο που έχει καταφέρει να εξαντλήσει είναι την υπομονή των πολιτών που βλέπουν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται κάθε μέρα από τις επιλογές του. Επίσης «μετατρέπει τις κρίσεις που ο ίδιος είτε δημιουργεί είτε πολλαπλασιάζει με τις πολιτικές του, σε ευκαιρία για τα συμφέροντα που κερδοσκοπούν πάνω στην αδυναμία νοικοκυριών και επιχειρήσεων».

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

«Το μόνο που έχει καταφέρει να εξαντλήσει ο κ. Μητσοτάκης είναι την υπομονή των πολιτών που βλέπουν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται κάθε μέρα από τις επιλογές του: Από την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ εν μέσω ενεργειακής κρίσης, από την αισχροκέρδεια των γαλάζιων golden boys της ΔΕΗ, από την καθήλωση των μισθών, από την άρνηση να μειώσει το ΦΠΑ στα βασικά τρόφιμα, τον ΕΦΚ στα καύσιμα και να βάλει πλαφόν στα τιμολόγια ρεύματος.

Η μόνη στήριξη για την οποία όντως φροντίζει κάθε μέρα, είναι να μετατρέπει τις κρίσεις που ο ίδιος είτε δημιουργεί είτε πολλαπλασιάζει με τις πολιτικές του, σε ευκαιρία για τα συμφέροντα που κερδοσκοπούν πάνω στην αδυναμία νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας Πρωθυπουργός που καταρρέει. Ό,τι και να πει, οι πολίτες ξέρουν ότι τους εξαπάτησε».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος