ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Δύο χρόνια μετά το “πάγωμα” της γραμμής 4 πανηγυρίζουν σαν να μπήκαν ήδη στους συρμούς

“Δύο χρόνια μετά το «πάγωμα» της γραμμής 4 του μετρό της Αθήνας, έργου δρομολογημένου από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής πανηγυρίζουν σαν να μπήκαν ήδη στο μετρό από το Άλσος Βεΐκου και να βγήκαν στο Γουδί”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής τομεάρχης Χρήστος Γιαννούλης, σχολιάζοντας την φιέστα, όπως την αποκαλούν, “Μητσοτάκη-Καραμανλή για τη γραμμή 4 του μετρό της Αθήνας”.

“Πίσω από τις επαναλαμβανόμενες φιέστες, κρύβεται όμως μια πικρή αλήθεια”, τονίζεται στην ανακοίνωση: “Εδώ και δύο χρόνια η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει υπογράψει το θάψιμο όλων των μεγάλων έργων υποδομής”.

“Ελπίζουμε η γραμμή 4 του μετρό της Αθήνας να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί, όπως είχε σχεδιάσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια.

Ελπίζουμε η Ν.Δ. να αντιληφθεί αυτό που λέμε εδώ και 24 μήνες για την ανάγκη επανεκκίνησης των μεγάλων έργων στη χώρα”, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος