ΣΥΡΙΖΑ: Γενικά, ο κ. Μητσοτάκης τα κάνει όλα τέλεια και δεν φταίει για τίποτα

«Περιμέναμε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα φτάσει στο σημείο απώτατης γελοιοποίησης, να υιοθετήσει τις ασυναρτησίες του κ. Γεωργιάδη. Κάναμε λάθος», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε σημερινή ανακοίνωσή του.

Όπως σχολιάζει, «για την πανδημία που παραμένει εκτός ελέγχου μετά από 5 μήνες λοκντάουν δεν φταίει ότι δεν γίνονται τεστ στους πολίτες». «Ούτε τα λεωφορεία και τα τρένα που στοιβάζονται κάθε μέρα σαν σαρδέλες, αφού η κυβέρνηση αρνείται να πυκνώσει τα δρομολόγια. Ούτε οι χώροι εργασίας που δεν γίνονται τεστ και έχουν γίνει εστίες υπερμετάδοσης», συμπληρώνει.

«Γενικά, ο κ. Μητσοτάκης τα κάνει όλα τέλεια και δεν φταίει για τίποτα.

Για κάθε παταγώδη αποτυχία του κ. Μητσοτάκη και του επιτελικού κράτους των αχρήστων του, φταίει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Καλωσορίζουμε τον κ. Γεωργιάδη στη νομιμότητα”

«Καλωσορίζουμε τον κ. Γεωργιάδη στη νομιμότητα. Μιας και “τα χρέη είναι για να πληρώνονται”, όπως τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, περιμένουμε να ξεπληρώσει ο ίδιος τα δάνειά άνω του μισού εκατομμυρίου, το κόμμα του τα δανεικά και αγύριστα άνω των 200 εκατ. ευρώ και ο πρωθυπουργός του τα δανεικά και αγύριστα του Κήρυκα Χανίων», αναφέρει εξάλλου σε σχόλιό του για τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Αλλά στην περίπτωσή τους, μάλλον δεν τους κουρελιάζουν τα νεύρα οι εισπρακτικές εν μέσω πανδημίας, αβεβαιότητας και ανεργίας, όπως στους απλούς πολίτες», προσθέτει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος