ΣΥΡΙΖΑ -Ευρωψηφοδέλτιο: Το απόγευμα η παρουσίαση των υποψηφίων της Αττικής – Στο Φόρουμ των Δελφών ο Στ. Κασσελάκης

Σύνοψη
  • Στη Νέα Σμύρνη ολοκληρώνεται η διαδικασία με την οποία η ηγεσία της Κουμουνδούρου επέλεξε να παρουσιάζονται σε φίλους και μέλη του κόμματος, υποψήφιοι για την εσωκομματική εκλογική διαδικασία. Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των 35 από τους 42 υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή από τις οκτώ το πρωί έως της 8:00 το βράδυ

Στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών θα μιλήσει σε λίγη ώρα ο Στέφανος Κασσελάκης. Στις 19:30 το απόγευμα, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει τους υποψήφιους της Αττικής, ενόψει των προκριματικών εκλογών της Κυριακής για την ανάδειξη του ευρωψηφοδελτίου.

Στη Νέα Σμύρνη ολοκληρώνεται η διαδικασία με την οποία η ηγεσία της Κουμουνδούρου επέλεξε να παρουσιάζονται σε φίλους και μέλη του κόμματος, υποψήφιοι για την εσωκομματική εκλογική διαδικασία. Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των 35 από τους 42 υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή από τις οκτώ το πρωί έως της 8:00 το βράδυ.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι φίλες του ΣΥΡΙΖΑ που θα προσέλθουν σε εκλογικά τμήματα που έχουν ανακοινωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια ενώ υπάρχει και η δυνατότητα διαδικτυακής ψήφου για όσους έχουν συμπληρώσει τη σχετική φόρμα έγγραφής μέχρι τις 7 Απριλίου.

Για μία πρωτοποριακή και καινοτόμα για τα πολιτικά δεδομένα της χώρας διαδικασία έχει κάνει λόγο η Κουμουνδούρου, μία διαδικασία που όπως έχει τονίσει ο Στέφανος Κασσελάκης δίνεται ο λόγος στα μέλη και τους φίλους του κόμματος και στην κοινωνία προκειμένου να αναδείξει τους υποψηφίους που θα την εκπροσωπήσουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Αύριο αναχωρεί για τις Ηνωμένες πολιτείες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τη Δευτέρα θα μιλήσει στη Νέα Υόρκη σε εκδήλωση στην Αστόρια.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος