Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα με περιοδείες και αντιπαραθέσεις

Το διακύβευμα της αυτοδυναμίας προτάσσει εκ νέου ο πρωθυπουργός ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. “Στις κοινοβουλευτικές δημοκρατίες αυτοδύναμη κυβέρνηση δεν σημαίνει ασύδοτη, αλλά αποτελεσματική κυβέρνηση, και για εμένα προσωπικά θα σημαίνει μεγαλύτερη ευθύνη να είμαι πιο σεμνός, προσγειωμένος και πιστός στα καθήκοντά μου”, επισημαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Πρώτο Θέμα, σημειώνοντας πως μόνο ισχυρές κυβερνήσεις κάνουν μεγάλες αλλαγές.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει ότι στις 21 Μαΐου έγινε ένα βήμα που δεν πρέπει να μείνει μετέωρο, και εκτιμώντας ότι στις επικείμενες εκλογές θα μπουν πάνω από 5 κόμματα στη Βουλή, υπογραμμίζει πως ο πήχης της αυτοδυναμίας θα είναι υψηλότερος και συνεπώς δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.

Εν τω μεταξύ, θετικός στον κορονοΐό διαγνώστηκε ο κ.Μητσοτάκης και ανέβαλε τη σημερινή περιοδεία του στη Χαλκιδική και την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Άγιο Όρος.

Την Εύβοια θα επισκεφθεί σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ στο επίκεντρο της επικοινωνιακής του εκστρατείας βρίσκονται τα θέματα εργασίας, η αντιμετώπιση της ακρίβειας, η προστασίας της πρώτης κατοικίας και του δημόσιου ελέγχου σε νερό και ενέργεια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε πρόγραμμα κοινωνικής λεηλασίας αυτό της ΝΔ, και προσθέτει ότι οφείλει απαντήσεις για το φιάσκο με την τράπεζα θεμάτων στις σχολικές προαγωγικές εξετάσεις.

Σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο θα περιοδεύσει σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Χθες Παρασκευή 2/6 από τη Σητεία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποσχέθηκε φορολογική δικαιοσύνη και δίκαιη ανάπτυξη για όλους τους Έλληνες, και κατηγόρησε τη ΝΔ για υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι “τα τάζει όλα”.

Τη Φθιώτιδα θα επισκεφθεί σήμερα ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος χθες δήλωσε πως ο τσακωμός ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τους φόρους προκαλεί τη νοημοσύνη και τη μνήμη του λαού.

Σφοδρή κριτική στα τρία κόμματα άσκησε και η Ελληνική Λύση.

Πηγή: Α’ Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος