Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Σε εξέλιξη είναι η κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Χαριλάου Τρικούπη, μία ημέρα μετά την τριήμερη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη.

Όπως αναφέρει η πολιτική συντάκτρια Λίνα Μπεθάνη, στη Χαριλάου Τρικούπη μετά την τριμερή συζήτηση στη Βουλή και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που ήταν αναμενόμενο, με δεδομένους τους συσχετισμούς στο ΠΑΣΟΚ, θεωρούν ότι πέτυχαν τον στόχο που είχαν βάλει, να αναδείξουν όπως λένε, το μέγεθος της συγκάλυψης και μια επιστροφή αν μπορεί να με βοηθήσουν οι συνάδελφοι να αποκαλύψουν το μέγεθος της συγκάλυψης και τον αποπροσανατολισμό για τον αποπροσανατολισμό των ερευνών.

Στο έγκλημα, όπως σημείωσε ο κ.Ανδρουλάκης και να πετύχουν την πολιτική απομόνωση της κυβέρνησης, αναδεικνύοντας παράλληλα το διαρκές μοτίβο διαφθοράς, συγκάλυψης και ατιμωρησίας.

Τώρα, όπως ανέφεραν στελέχη του κόμματος κατά την προσέλευσή τους στη συνεδρίαση αντέστρεψαν και τις κατηγορίες περί συμφερόντων, με αποτέλεσμα να παραιτηθούν δύο υπουργοί της κυβέρνησης.

Το ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε ως η αξιόπιστη πολιτική δύναμη που εξέφρασε τα αισθήματα της ελληνικής κοινωνίας όχι μόνο για την τραγωδία των Τεμπών, αλλά και για μια σειρά άλλων θεμάτων παραβίασης του κράτους δικαίου, αλλά και σε ζητήματα κοινωνικού κράτους, υγείας, παιδείας, αλλά και για το πρόβλημα της ακρίβειας.

Όλα αυτά τα θέματα, τα θέματα επικαιρότητας, βρίσκονται στο τραπέζι στη σημερινή κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος και αναμένεται να δοθεί και το σήμα εκκίνησης του εκλογικού αγώνα ενόψει ευρωεκλογών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος