Συνεδριάζει το απόγευμα η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Με ομιλία Κασσελάκη θα ανοίξουν οι εργασίες

Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 30 Νοεμβρίου το απόγευμα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής.

Οι εργασίες της συνεδρίασης θα ανοίξουν με την ομιλία του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, στις 17:30.

Συνεδρίασε χθες η Πολιτική Γραμματεία

«Το Συνέδριο πρέπει να γίνει στην ώρα του», ήταν το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη σύμφωνα με πληροφορίες στη Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ χθες, Τετάρτη.

Για το θέμα των αποχωρήσεων η Γραμματέας και ο Αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος ανέφεραν ότι «οι αποχωρήσεις δεν θα υπερβούν τα 3.000 μέλη», ενώ στις Νομαρχιακές Επιτροπές φαίνεται ότι στην συντριπτική πλειονότητά τους δεν υπάρχουν κατά μέσο όρο πάνω από 5 αποχωρήσεις.

«Συντροφικότητα, αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα», ανέφεραν οι ίδιες πηγές μεταφέροντας το κλίμα από τη συνεδρίαση, όπως αποτυπώθηκε στις τοποθετήσεις του προέδρου του κόμματος και των μελών της Πολιτικής Γραμματείας. Συμπλήρωναν ότι «πρώτος μεταξύ ίσων», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άνοιξε τις εργασίες της ΠΓ χαρακτηρίζοντας τη συνεδρίαση περισσότερο ως ανοιχτή συζήτηση ενός άτυπου πολιτικού κέντρου, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις με τα μέλη για τις χρεώσεις τους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι γίνονται πολύ τακτικές συνεδριάσεις του κομματικού οργάνου, και αυτό είναι η επιλογή της ηγεσίας αλλά και η απάντηση στις επικρίσεις που το προηγούμενο διάστημα δέχτηκε ο κ. Κασσελάκης περί υποβάθμισης των κομματικών οργάνων.

Στη συνεδρίαση τέθηκαν και ζητήματα που θα αφορούν τον χρόνο διεξαγωγής του συνεδρίου και η διοργάνωση των περιφερειακών συνεδρίων που θα προηγηθούν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος