Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για τις δηλώσεις Γεωργιάδη (video)

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση που πυροδότησαν οι πρόσφατες δηλώσεις Γεωργιάδη, με αντιδράσεις τόσο εσωκομματικά όσο και από άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος αποδοκίμασε από την πρώτη στιγμή τις θέσεις Γεωργιάδη περί «κομμουνιστών και «φυλακών», ενώ στη συνέχεια με ανάρτησή του στο twiter υπενθύμισε στον αντιπρόεδρο την ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ, η οποία αναφέρει ότι υπηρετεί τα συμφέροντα του Έθνους, πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου και της Αριστεράς.

Ο βουλευτής Γιώργος Βλάχος έβαλε εμμέσως θέμα παραίτησης του κ. Γεωργιάδη μιλώντας στο Α’Πρόγραμμα, ενώ η η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε λόγο για «ατυχή έκφραση» μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Νομίζω ότι ήταν μια ατυχής έκφραση του Άδωνι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό και ξεκαθάρισε πλήρως από πλευράς της ΝΔ» σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ .

Επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο αντικομμουνισμός δεν έφερε ποτέ καλά αποτελέσματα στον τόπο.

“Αλλά πέρα από την «αστειότητα» της υπόθεσης πρέπει να σας πω ότι ο αντικομμουνισμός δεν έφερε ποτέ καλά για τον τόπο, μόνο δεινά έφερε στον ελληνικό λαό, στη χώρα μας και σε άλλους λαούς. Αυτό ας το σκεφτούν καλύτερα οι διάφοροι που έχουν τους κ. Γεωργιάδηδες και τους αφήνουν να αλωνίζουν στα κανάλια και να λένε μια σειρά αντικομμουνιστικές ανοησίες, αλλά που στο βάθος δείχνουν και που στοχεύουν και που πάει το πράγμα”, είπε ο γγ του ΚΚΕ.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος