Συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με εκπροσώπους της Amazon για την επένδυση στην Ελλάδα

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει στις 9:30 συνάντηση με στελέχη της Amazon Web Services, με αντικείμενο τη μεγάλη επένδυση της εταιρείας στη χώρα μας, σε συνέχεια των ανακοινώσεων της Amazon Web Services στις ΗΠΑ.

Η Amazon Web Services (AWS) θεωρείται η πιο ολοκληρωμένη και ευρέως διαδεδομένη πλατφόρμα cloud στον κόσμο, που προσφέρει περισσότερες από 200 πλήρεις υπηρεσίες από κέντρα δεδομένων παγκοσμίως.

Εκατομμύρια πελάτες – συμπεριλαμβανομένων των ταχύτερα αναπτυσσόμενων νεοφυών εταιριών, των μεγαλύτερων επιχειρήσεων και των κορυφαίων κρατικών φορέων – χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της  AWS για να μειώσουν το κόστος, να εξασφαλίσουν γρηγορότερα ευελιξία και να καινοτομούν.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και οι Υπουργοί Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος.

Επίσης στις 10:30 ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος