Συνάντηση του Δ. Τζανακόπουλου με την οικογένεια του 20χρονου Ρομά – «Να λάμψει η αλήθεια, να σταματήσουν οι παρεμβάσεις»

Να λάμψει η αλήθεια για τον 20χρονο Ρομά που έχασε τη ζωή του από πυρά αστυνομικών στο Πέραμα, ζήτησε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ που συναντήθηκε με την οικογένειά του. “Η αρμοδιότητα για την υπόθεση έχει περάσει στη δικαιοσύνη” είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

O Δημήτρης Τζανακόπουλος ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αναλάβει το κράτος την ευθύνη απέναντι πρωτίστως στην οικογένεια του νεαρού Ρομά και συνολικά έναντι της κοινότητας των Ρομά, την οποία όπως ειπε, έχει εκαταλείψει τα τελευταία δυόμισι χρόνια, στηρίζοντάς την, στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, μετέβη, μαζί με τον Χρήστο Σπίρτζη, τη Θεανώ Φωτίου, τον Γιώργο Τσίπρα, και τον Πάνο Λάμπρου, στον καταυλισμό στο Σοφό Απροσπύργου. Εκεί, συνομίλησε με τον πατέρα του 20χρονου, τη μητέρα του, και την έγκυο σύζυγο του. Συζήτησε επίσης με τους ανθρώπους οι οποίοι διαμένουν στον καταυλισμό, για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή ζωή τους, σε όλους τους κρίσιμους τομείς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος