Συνάντηση Π. Παυλόπουλου με την πρόεδρο της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γ. Αγγελοπούλου (video)

Την Πρόεδρο της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, Γιάννα Αγγελοπούλου, δέχθηκε το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος ενημερώθηκε για τους σχεδιασμούς αναφορικά με τις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της Ελλάδας.

“Οι Έλληνες μπορούμε να κάνουμε πολλά, αρκεί να το πιστεύουμε και να είμαστε ενωμένοι στα μεγάλα και σημαντικά» είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος σημειώνοντας πως το έργο της Επιτροπής δεν μένει μόνο στην ιστορική καταγραφή της Εθνεγερσίας, αλλά μελετά βαθύτερα την ελληνική Ιστορία και προσφέρει διδάγματα για το μέλλον, ενώ ταυτόχρονα μας βοηθά να αντιληφθούμε ως Λαός και ως Έθνος ποιος είναι ο προορισμός μας.

Παράλληλα, εξέφρασε την βεβαιότητά του, ότι η Επιτροπή θα ανταποκριθεί σε όλα αυτά τα μηνύματα, τα οποία στέλνουν οι καιροί και ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο της.

Από την πλευρά της, η κ. Αγγελοπούλου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την θερμή υποδοχή και το ενδιαφέρον του για το έργο της Επιτροπής, τονίζοντας, ότι «πρόκειται για μια υπόθεση, που μας αφορά όλους, που μας ενώνει όλους, που είναι ευθύνη όλων μας».

“Στόχος αυτής της επετείου, είναι -έχοντας υπόψη και μελετώντας το παρελθόν- να είμαστε έτοιμοι να πάμε στο μέλλον. Ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι να σκεφτούνε την ευθύνη, ότι θα αναμετρηθούν με τον ίδιο τους τον εαυτό”, επεσήμανε η κ. Αγγελοπούλου.

Πηγή: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος