Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με την Ελληνική Εθνική Μειονότητα για την απελευθέρωση του Φρέντι Μπελέρη

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας αποτελούμενη από τον Γιώργο Τζομάκα, αντιπρόεδρο της Ομόνοιας, Θοδωρή Γκούμα, πρόεδρο Ένωσης Χειμαρριωτών και τον Πέτρο Μπελέρη, γιο του Φρέντι Μπελέρη, είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις, σε σχέση με τη φυλάκιση του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Κουμουνδούρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε τη σημασία που έχει η απελευθέρωση του Φρέντι Μπελέρη σημειώνοντας ότι η σύλληψή του, δύο μέρες πριν τις εκλογές και η συνεχιζόμενη κράτησή του, χωρίς να έχουν αναδειχθεί αδιάσειστα στοιχεία εις βάρος του, είναι προκλητική και δεν συνιστά δίκαιη μεταχείριση ενός εκλεγμένου εκπροσώπου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πρόσθεσε, τη σημασία που έχει για την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας, ο σεβασμός του κράτους δικαίου και των δικαιωμάτων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας όπως κατοχυρώθηκαν στα Συμπεράσματα της ΕΕ στις 18/6/2019. Από πλευράς της η αντιπροσωπεία ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη σταθερή, διαχρονική στήριξη στα δικαιώματα της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.

Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με την Ελληνική Εθνική Μειονότητα για την απελευθέρωση του Φρέντι Μπελέρη

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο διπλωματικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Βαγγέλης Καλπαδάκης και ο Γιώργος Τρίχας, συντονιστής του Δικτύου Βορειοηπειρωτών μελών και φίλων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος