Συλλυπητήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο του Συμβουλίου των Αντιπροσώπων του Ιράκ, Dr. Saleem Al-Jubouri, έστειλε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης, εκφράζοντας τη συμπαράσταση των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου στις οικογένειες των θυμάτων της πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαγδάτη και σε ολόκληρο τον ιρακινό λαό.
Στην επιστολή, ο κ. Βούτσης εκφράζει «την έντονη επιθυμία της Βουλής των Ελλήνων για ειρήνη στην περιοχή».
Η επιστολή του Προέδρου της Βουλής:
Α.Ε. τον Πρόεδρο του Συμβουλίου των Αντιπροσώπων του Ιράκ
Dr. Saleem Al-Jubouri
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε
Επιθυμώ να σας εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήρια τόσο εμού όσο και των μελών της Βουλής των Ελλήνων για τα θύματα της βομβιστικής επίθεσης στη Βαγδάτη. Είμαστε συγκλονισμένοι με την απάνθρωπη αυτή τρομοκρατική ενέργεια που συνιστά πλήγμα για τον ανθρώπινο πολιτισμό. Η πράξη αυτή είναι αποτέλεσμα ακραίας βίας και μίσους.
Ο ελληνικός λαός, προσηλωμένος στην ιδέα της ειρήνης, αποδοκιμάζει πράξεις βίας που υποσκάπτουν τα θεμέλια της δημοκρατίας και υπονομεύουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα.
Η Βουλή των Ελλήνων, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος του Ιρακινού Κοινοβουλίου εκφράζει την έντονη επιθυμία της για ειρήνη στην περιοχή.
Παρακαλώ όπως δεχθείτε, αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, τη διαβεβαίωση της ειλικρινούς εκτίμησής μου.
Νικόλαος Βούτσης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος