Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες

Array

Οι επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έγιναν δεκτές από τον πολιτικό κόσμο της χώρας με συγχαρητήρια μηνύματα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την εξής ανάρτηση στο διαδίκτυο για τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών: «Οι Έλληνες αθλητές συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Μπράβο στην Κατερίνα, τον Απόστολο και τον Κριστιάν. Τα αληθινά μετάλλιά μας είναι τα παιδιά μας!».

Συγχαρητήρια στους Κατερίνα Στεφανίδη, Απόστολο Χρήστου και Κριστιάν Γκολομέεβ, έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας με σχετική ανάρτηση του στο Twitter.

«Συγχαρητήρια σε μία από τις πιο σπουδαίες αθλήτριες του παγκόσμιου αθλητισμού, την Κατερίνα Στεφανίδη που πήρε το 11ο της μετάλλιο στο Μόναχο. Αλλά και στους Απόστολο Χρήστου και Κριστιάν Γκολομέεβ, που στη Ρώμη ύψωσαν τη σημαία μας γεμίζοντάς μας περηφάνια. Η Ελλάδα που θέλουμε», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Συγχαρητήρια ανάρτηση ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών: «Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη, ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης στο άλμα επί κοντώ, στους κολυμβητές μας Απόστολο Χρήστου και Κριστιάν Γκολομέεβ για τις σπουδαίες διακρίσεις τους. Μας έκαναν υπερήφανους».

«Πολλά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη που μετά από μεγάλη μάχη που κράτησε ως το τέλος, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου», αναφέρει σε μήνυμά του το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Και προσθέτει για την Κ. Στεφανίδη: «Απέδειξε με το τέταρτο κατά σειρά μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ότι είναι μια από τις κορυφαίες αθλήτριες στο άλμα επί κοντώ, παράδειγμα αντοχής και θέλησης για τους νέους αθλητές».

Στο συγχαρητήριο μήνυμά του για τους κολυμβητές Απόστολο Χρήστου και Κρίστιαν Γκολομέεβ, το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ επισημαίνει για τον μεν πρώτο, ότι «μέσα σε τρία 24ωρα κατέκτησε ένα χρυσό στα 50μ. ύπτιο και ένα ασημένιο στα 100μ. στο ευρωπαϊκό της Ρώμης, κάτι που δείχνει την ποιότητα του νεαρού αθλητή, αφού κέρδισε μεγάλους αθλητές και στους δυο τελικούς».

Για τον δε Κρίστιαν Γκολομέεβ, τονίζει ότι «με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 50μ. ελεύθερο έμεινε συνεπής στο ραντεβού του με το βάθρο καθώς πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη διάκρισή του σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Συγχαρητήρια στην ακοντίστρια Ελίνα Τζένγκο απευθύνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης. «Έκανε εμφάνιση ανάλογη των υψηλών δυνατοτήτων της και προκρίθηκε στον τελικό. Την συγχαίρουμε και την ευχαριστούμε που μας έκανε για άλλη μία φορά, πολύ υπερήφανους!», καταλήγει η ανάρτηση Κριθαρίδη στο Twitter.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος