Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ από τον Λ. Οικονόμου για την εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά

Τα εύσημα απέδωσε, από του βήματος της Βουλής, στην ΕΛ.ΑΣ ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, για την εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Ο υφυπουργός συνεχάρη τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για τη σπουδαία δουλειά που έκαναν,  ανακριτικά αλλά  και επιστημονικά, και έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα, είχαμε την εξινχνίαση αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος που έγινε πρόσφατα στα Γλυκά Νερά και προκάλεσε αναμφισβήτητα τη συγκίνηση και την ανησυχία στην κοινή γνώμη».

Ο κ. Οικονόμου  πρόσθεσε πως οι υπηρεσίες  «Έδειξαν ότι με σύστημα, μεθοδικά, με επιστημονική προσέγγιση, προχωρούμε και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι το αστυνομικό προσωπικό, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, επιτελεί τα καθήκοντά του και σε αυτόν τον σκληρό αγώνα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, και το μόνο που χρειάζεται από εμάς είναι να το εμπιστευθούμε και ηθικά να το στηρίξουμε».

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης προσέθεσε τα δικά του συγχαρητήρια ως προς το «επιχειρησιακό» μέρος αλλά παρατήρησε  ότι  «επικοινωνιακά»,  ότι υπάρχει ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα και «πρέπει να κοιτάξετε πώς στο μέλλον, όταν σημειώνονται εγκλήματα τα οποία συγκλονίζουν την κοινή γνώμη, θα διαχειρίζεστε την πληροφόρηση της κοινής γνώμης».

Σε απάντηση του ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι  « Το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, δημόσια, εκπροσωπείται με τους θεσμικούς φορείς, με τους εκπροσώπους Τύπου και με αυτούς που προβλέπεται και νομιμοποιούνται να κάνουν ανακοινώσεις» και αναγνώρισε ότι «είναι θέμα γενικότερο, όμως, το τι, πότε μπορούν και σε τι μπορούν να αναφέρονται οι συνδικαλιστές».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος