Σχόλιο Ανδρέα Σπυρόπουλου προς Γραμματέα της ΝΔ: Ιδεολογικά, πολιτικά και αξιακά δεν έχουμε καμία σχέση με τον Γιάνη Βαρουφάκη

«Αγαπητέ Παύλο, σου αναφέρω ξανά τη χθεσινή μου δήλωση από την κοινή μας παρουσία στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Ιδεολογικά, πολιτικά και αξιακά δεν έχουμε καμία σχέση με τον Γιάνη Βαρουφάκη», αναφέρει ο Γραμματέας Κ.Π.Ε. ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρεας Σπυρόπουλος σχολιάζοντας ανάρτηση του Γραμματέα της ΝΔ, Παύλου Μαρινάκη.

«Συντηρείται ένα σενάριο φόβου κυρίως από τη Νέα Δημοκρατία, τον κ. Μητσοτάκης για να καλύψουν τις αποτυχίες της πολιτικής τους. Το ΠΑΣΟΚ, η παράταξη που έδωσε τη μάχη για να κρατηθεί η χώρα στο ευρώ και την Ε.Ε. δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεργαστεί με τον κ. Βαρουφάκη, τον άνθρωπο που συνεχίζει ακόμα και σήμερα αμετανόητος να παίζει στα ζάρια την τύχη της χώρας. Ιδεολογικά, πολιτικά και αξιακά δεν έχουμε καμία σχέση. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει καταλάβει ακόμα και σήμερα τι προκάλεσαν στην ελληνική οικονομία, οι πολιτικές του κ. Βαρουφάκη ως Υπουργού Οικονομικών και φτάσαμε μία ανάσα από το να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ».

Σου παραθέτω και το σχετικό βίντεο , καταλήγει η ανακοίνωση», καταλήγει η δήλωση του Ανδρέα Σπυρόπουλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος