Στύλιος: Στη ΝΔ είναι μετρημένοι στα δάχτυλα όσοι ενδεχομένως στηρίξουν την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια (audio)

Η Ελλάδα ορισμένα θέματα θα έπρεπε να τα κλείνει μια και έξω, βάζοντας μια τελεία και παύλα, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου, ο βουλευτής Άρτας της ΝΔ, Γιώργος Στύλιος, αναφερόμενος στην ελληνοτουρκική ένταση που υπάρχει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το λάθος το δικό μας είναι ότι έχουμε ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά θέματα, δηλαδή την ΑΟΣ, το Κυπριακό, το Σκοπιανό, τα ελληνοτουρκικά, δεν είναι σωστή αυτή η τακτική, εκτίμησε. Τα alarm τα δικά μας έπρεπε να είναι πιο ενεργοποιημένα και σε πιο μεγάλη επιφυλακή για να αποφύγουμε συμβάντα, όπως αυτό με τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς κρατούμενους στην Τουρκία, πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για την διάταξη που αφορά στην αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι την συγκεκριμένη διάταξη θα την καταψηφίσει. Ανοίγουμε ένα μεγάλο παράθυρο, πρόσθεσε, και με τρομάζει αυτό που θα επακολουθήσει με αναδοχή από ομύφυλα ζευγάρια, το φοβάμαι για το τι θα ακολουθήσει στα παιδιά μας, σκέφτομαι διάφορα ενδεχόμενα, δεν μπορώ να το προβλέψω, όπως είπε χαρακτηριστικά. Ερωτηθείς για το αν η ΝΔ έπρεπε να έχει ενιαία στάση σε αυτή την διάταξη ο κος Στύλιος είπε ότι δεν θέλει να σχολιάσει θέσεις συναδέλφων, η απόφαση του κόμματος για ψήφο κατά συνείδηση είναι σεβαστή από εμένα. Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού όσοι πιθανώς υποστηρίξουν αυτή την διάταξη από τη ΝΔ, υποστήριξε ο κος Στύλιος.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυυροπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος