Στο υπ. Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Δήμας και Κ. Κυρανάκης: Κεντρικός στόχος ο εκσυγχρονισμός των υποδομών και η ασφάλεια των πολιτών

Στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έφτασαν νωρίς το πρωί ο νέος υπουργός Χρίστος Δήμας και ο νέος υφυπουργός Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

«Κεντρικός στόχος της κυβέρνησης στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προφανώς είναι ο εκσυγχρονισμός των υποδομών της χώρας, ώστε να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε μια πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλους τους πολίτες και με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια. Άρα νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι πιο πολύ ώρα για δουλειά, λίγα λόγια, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε τα αποτελέσματα που όλοι επιθυμούμε» τόνισε ο κ. Δήμας.

«Χθες, είχαμε κάποιες επισκέψεις στον σταθμάρχη Αθηνών στον σταθμό Λαρίσης, στο Κέντρο Διοίκησης Αχαρνές.
Κάνουμε αυτοψίες. Θα έχουμε συνάντηση με τις διοικήσεις σήμερα για να έχουμε ακριβή αποτύπωση πραγματικότητας.
Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας να ξέρουμε όχι μόνο αυτά τα οποία λαμβάνουμε ως επίσημη ενημέρωση, αλλά τι συμβαίνει στο πεδίο» γνωστοποίησε ο κ. Κυρανάκης.

Διαβάστε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος