Στο Βελιγράδι σήμερα ο Ν. Δένδιας μετά από πρόσκληση του Αλ. Βούτσιτς

Ο Νίκος Δένδιας αποδέχθηκε την πρόσκληση του Αλεξάνταρ Βούτσιτς και θα πραγματοποιήσει σήμερα επίσκεψη στο Βελιγράδι, όπου θα έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση και γεύμα εργασίας με τον Σέρβο Πρόεδρο

Πραγματοποιήθηκε χθες τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Σέρβου Πρόεδρου, Αλεξάνταρ Βούτσιτς και του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια. Κατά τη διάρκεια της εν λόγω επικοινωνίας, ο Σέρβος Πρόεδρος προσκάλεσε τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, να μεταβεί σήμερα στο Βελιγράδι, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

Ο Υπουργός Εξωτερικών αποδέχθηκε την πρόσκληση και θα πραγματοποιήσει σήμερα την επίσκεψη, όπου θα έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση και γεύμα εργασίας με τον Σέρβο Πρόεδρο.

Η επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών στο Βελιγράδι (σε συνέχεια και της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει στην Πρίστινα) εντάσσεται στο πλαίσιο της ενεργούς υποστήριξης από την Ελλάδα, της Ευρωπαϊκής Πρότασης για την ομαλοποίηση των σχέσεων Βελιγραδίου – Πρίστινας, μετά και από τη συμφωνία η οποία επετεύχθη στην Οχρίδα.

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, δεν θα συναντηθεί με τον Σέρβο ομόλογό του, Ίβιτσα Ντάσιτς, καθώς ο τελευταίος θα βρίσκεται σε ταξίδι εκτός Σερβίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος