Α. Τσίπρας: Άμεση στήριξη των πληγέντων (video)

Τις πληγείσες από τον Εγκέλαδο περιοχές της περιφερειακής ενότητας Λάρισας επισκέπτεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Αλέξης Τσίπρας περιόδευσε σε Δαμάσι, Μεσοχώρι και Ελασσόνα.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε την άμεση στήριξη των πληγέντων, τονίζοντας ότι πρέπει να δοθεί το ταχύτερο δυνατόν. Ζήτησε να δοθούν οι αποζημιώσεις και να προχωρήσουν οι εργασίες για γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών, να δοθούν ειδικά κοντέινερ ώστε να μπορέσουν οι άνθρωποι που δοκιμάζονται από το χτύπημα του Εγκέλαδου να ανταπεξέλθουν στις άσχημες καιρικές συνθήκες. Έδωσε όμως ταυτόχρονα έμφαση στην ανάγκη να προχωρήσει ο κατά προτεραιότητα εμβολιασμός των ανθρώπων που ζουν αυτές τις μέρες σε καταυλισμούς, σκηνές και κοντέινερ. Το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί, είπε, είναι μαζί με αυτή την συμφορά να υπάρξει και μία επέκταση των κρουσμάτων στην περιοχή.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής άκουσε τα προβλήματα τις αγωνίες τους και το αίτημά τους να προχωρήσει άμεσα η οικονομική τους στήριξη. Γι’ αυτό είπε βρισκόμαστε εδώ, για να πιέσουμε αυτή η στήριξη να έρθει το ταχύτερο, ακούγοντας τους ανθρώπους που έχουν πληγεί στην περιοχή να του λένε ότι αυτό που ζητούν είναι να μην τους ξεχάσει το κράτος και η υπόλοιπη ελληνική κοινωνία μόλις τα φώτα της δημοσιότητας απομακρυνθούν.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος