Στην Ουκρανία η ΠτΔ: Δάκρυσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου από τα δεινά του πολέμου (εικόνες)

Στην Ουκρανία βρίσκεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε μία επίσκεψη υψηλού συμβολισμού, που αποδεικνύει τη στήριξη της χώρας μας, στον αγώνα των Ουκρανών. Κατά την επίσκεψή της στις μαρτυρικές πόλεις, τις «λαβωμένες» από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς και αντικρύζοντας τους ομαδικούς τάφους των Ουκρανών, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέπτεται την Ουκρανία, συνοδευόμενη από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο. Η κυρία Σακελλαροπούλου μετέβη στις πληγείσες από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς πόλεις Μποροντιάνκα, Μπούτσα και Ιρπίν, όπου είχε συνομιλίες με τις τοπικές αρχές και κατοίκους.

Στη Μπούτσα η κυρία Σακελλαροπούλου περιηγήθηκε στο σημείο που βρέθηκαν ομαδικοί τάφοι Ουκρανών πολιτών στον περίβολο της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα και είδε φωτογραφική έκθεση με αμάχους θύματα του πολέμου.

Στην Ουκρανία η ΠτΔ: Δάκρυσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου από τα δεινά του πολέμου (εικόνες) Στην Ουκρανία η ΠτΔ: Δάκρυσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου από τα δεινά του πολέμου (εικόνες) Στην Ουκρανία η ΠτΔ: Δάκρυσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου από τα δεινά του πολέμου (εικόνες) Στην Ουκρανία η ΠτΔ: Δάκρυσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου από τα δεινά του πολέμου (εικόνες) Στην Ουκρανία η ΠτΔ: Δάκρυσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου από τα δεινά του πολέμου (εικόνες) Στην Ουκρανία η ΠτΔ: Δάκρυσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου από τα δεινά του πολέμου (εικόνες) Στην Ουκρανία η ΠτΔ: Δάκρυσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου από τα δεινά του πολέμου (εικόνες) Στην Ουκρανία η ΠτΔ: Δάκρυσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου από τα δεινά του πολέμου (εικόνες)

Κίεβο – Ανταπόκριση: Κώστας Ονισένκο

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος