Στην Αθήνα η πρόεδρος της Σλοβακίας – Συναντήσεις με ΠτΔ και πρωθυπουργό

Array

Μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σλοβακίας Ζουζάνα Τσαπούτοβα (Zuzana Čaputová) πραγματοποιεί σήμερα επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Στην Αθήνα η πρόεδρος της Σλοβακίας – Συναντήσεις με ΠτΔ και πρωθυπουργό
Τελετή κατάθεσης στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη απο την Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σλοβακίας Zuzana Caputova. Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ειδικότερα, στις 10:00 η Πρόεδρος της Σλοβακίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στη συνέχεια μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου πραγματοποιήθηκε επίσημη Τελετή Υποδοχής και ακολούθησε κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στην Αθήνα η πρόεδρος της Σλοβακίας – Συναντήσεις με ΠτΔ και πρωθυπουργό
Συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο της Προέδρου της Δημοκρατίας της Σλοβακίας Zuzana Caputova με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Αμέσως μετά, έλαβε χώρα τελετή Παρασημοφόρησης των δύο Προέδρων και διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών.

Στις 12:00 η κα Τσαπούτοβα μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και αμέσως μετά θα διεξαχθούν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών.

Στις 19:30, είναι προγραμματισμένο το επίσημο Δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν της Προέδρου της Δημοκρατίας της Σλοβακίας και των μελών της αντιπροσωπείας, που την συνοδεύει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος