Στη Νίσυρο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την 75η επέτειο της Ενσωμάτωσης

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας πραγματοποιούνται σήμερα στη Νίσυρο οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 75ης επετείου της ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα.

Η κα Σακελλαροπούλου έφθασε στις 12 το μεσημέρι με ελικόπτερο στο νησί, θα παρακολουθήσει τη Δοξολογία, την κατάθεση στεφάνων και την παρέλαση και θα αναχωρήσει το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

“Μέσα στο πένθος και τη βαθιά θλίψη που αισθανόμαστε μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα, βρίσκομαι εδώ, στη Νίσυρο, για να τιμήσουμε μαζί όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία της Δωδεκανήσου και την επανένωσή της με τη μητέρα πατρίδα πριν από 75 χρόνια. Ένα από τα φωτεινά ορόσημα στην ιστορία μας, που μας θυμίζει πάντα τη σημασία της εθνικής ευθύνης, ενότητας και ομοψυχίας στην επίτευξη ενός κοινού, ανώτερου σκοπού” τόνισε σε δηλώσεις της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος