Στ. Κασσελάκης για ευρωεκλογές: Διπλός στόχος, πτώση της ΝΔ και άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ – Μεταβαίνει στην Παλαιστίνη

Διήμερη επίσκεψη στη Δυτική Όχθη πραγματοποιεί από σήμερα (26/5) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Σύμφωνα με τον απεσταλμένο του ΕΡΤNews στο Τελ Αβίβ, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου η πτήση του προέδρου αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο «Μπεν Γκουριόν» στη μία το μεσημέρι. Η Παλαιστινιακή Αρχή πρόκειται να παραθέσει απόψε δείπνο στην αντιποροωπεία του ΣΥΡΙΖΑ. Το πρωί της Δευτέρα ο Στέφανος Κασσελάκης θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων.

Στον διπλό στόχο του ΣΥΡΙΖA στις ευρωεκλογές αναφέρθηκε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής».

Τον κ. Κασσελάκη θα συνοδεύσουν η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ράνια Σβίγκου, ο τομεάρχης ‘Αμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, η τομεάρχισα Εξωτερικών, Ρένα Δούρου και ο διπλωματικός του σύμβουλος Δημήτριος Παπαγεωργίου.

Διπλός στόχος για τις ευρωεκλογές: Μείωση του ποσοστού της ΝΔ, άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ

Σε σημερινή συνέντευξη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε τον διπλό στόχο για τον ΣΥΡΙΖΑ, στην επερχόμενη ευρωκάλπη. Πτώση της ΝΔ και αποφασιστική άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως δήλωσε ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να ανοίξουμε την πόρτα του Μαξίμου, αλλά μπορούμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να μπει φρέσκος αέρας απέναντι στην ασφυξία της ακρίβειας, της διαφθοράς, της αναξιοκρατίας και της παραβίασης των κανόνων του κράτους δικαίου, μετά από πέντε χρόνια δεξιάς διακυβέρνησης (…) Μέχρι πριν από λίγους μήνες οι περισσότεροι μας θεωρούσαν τελειωμένους. Όχι μόνο διαψεύσαμε τις εκτιμήσεις και τους ευσεβείς πόθους κάποιων, αλλά σήμερα δίνουμε τη μάχη ακόμη και για να υπερβούμε το 20%».

Επιστρέφοντας από τα παλαιστινιακά εδάφη, ο κ. Κασσελάκης αρχίζει νέο κύκλο περιοδειών Τρίτη και Τετάρτη και επισκέπτεται την Πελοπόννησο, φέρνοντας στο επίκεντρο τις προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών σε κρίσιμους τομείς όπως ακρίβεια και οικονομία, παιδεία, υγεία.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος