Αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας από το Εκλογοδικείο η εξέταση δύο ενστάσεων σε βάρος βουλευτών των Σπαρτιατών λόγω της ποινικής εκκρεμότητας που εξακολουθεί να υπάρχει μετά την ποινική δίωξη σε βάρος τους για εξαπάτηση των εκλογέων στις πρόσφατες εκλογές. Το Εκλογοδικείο ανέβαλε τη συζήτηση χωρίς μάλιστα να έχει προσδιοριστεί νέα ημερομηνία.
Η πρώτη ένσταση στρέφεται κατά του προέδρου των Σπαρτιατών Βασίλη Στίγκα (Β3 Νότιου τομέα Αττικής), του βουλευτή Πέτρου Δημητριάδη (Β’ Θεσσαλονίκης) πρώην νομικού συμβούλου του Ηλία Κασιδιάρη, όπως και κατά της αναπληρωματικής βουλευτού Β΄ Θεσσαλονίκης Ακριβής Πετροπούλου.
Η δεύτερη ένσταση στρέφεται κατά του βουλευτή Β΄ Πειραιά των Σπαρτιατών Αλέξανδρου Ζερβέα, αλλά και κατά της απόφασης 174/2023 του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου ως προς το μέρος που αφορά την ανακήρυξη των βουλευτών.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος