Σία Αναγνωστοπούλου: Σήμερα είναι ημέρα πένθους και ελπίδας – Φύγαμε από ένα κλίμα εμφυλίου και τοξικότητας

Για μία ημέρα πένθους και ελπίδας έκανε λόγο η ανεξάρτητη, πλέον, βουλευτής Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία αποχώρησε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ.


Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Peloponnisos FM 104,1», η Σία Αναγνωστοπούλου ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να υπηρετήσει κάτι που δεν υπάρχει, πλέον, στο κόμμα της. «Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, τουλάχιστον από την πλευρά μου, δεν κατέστη δυνατόν να συνεχίσω στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έδωσε καμία σημασία η ηγεσία για να σταματήσει το εμφυλιοπολεμικό κλίμα στο κόμμα».

Τόνισε, πως κομβικό σημείο για εκείνη ήταν η Κεντρική Επιτροπή. «Ήταν η απαξίωση αυτού που θεωρούμε Αριστερά. Όλη η Αριστερά κατέρρευσε στα μάτια μου εκείνη την ημέρα».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν είναι μέλος κάποιας ομάδας, όπως λέγεται, και έκανε λόγο για κλίμα εμφυλίου και τοξικότητας. «Ούτε σε Ομπρέλα, ούτε σε Αχτσιόγλου, ούτε σε 6+6, κλπ. Είναι μια μέρα πένθους. Κανείς δεν φεύγει εύκολα από το σπίτι του. Είναι, όμως, και μια ημέρα ελπίδας για να φύγουμε από το κλίμα εμφυλίου και τοξικότητας. Σε όλη μου τη ζωή πορεύτηκα ως Αριστερός, προοδευτικός άνθρωπος. Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν αγαπημένοι σύντροφοι. Εγώ δεν πρόκειται να χτυπήσω το σπίτι μου. Ο αντίπαλός μας είναι η Δεξιά. Θεωρώ ότι θα έχουμε ανακατατάξεις και εξελίξεις. Η χώρα δεν μπορεί να μείνει χωρίς ισχυρό Κεντροαριστερό μέτωπο. Θα πολεμήσουμε έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα σοβαρό πρόγραμμα, μακριά από τοξικότητες, απέναντι σε αυτήν την ηγεμονία της Νέας Δημοκρατίας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος