Αναρτήθηκαν σήμερα στο e-Καταναλωτής οι νέες λίστες για τα σούπερ μάρκετ που συμμετέχουν στο «καλάθι του νοικοκυριού». Νωρίτερα, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε σε λαϊκή αγορά του Περιστερίου.
Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης στη συγκεκριμένη λαϊκή υπήρχαν ντομάτες κάτω από 50 λεπτά και κρεμμύδια, μελιτζάνες, πιπεριές και πατάτες κάτω από το ένα ευρώ παρά τη γενικότερη εικόνα του πληθωρισμού.
«Αυτές όλες είναι τιμές κάτω από πέρσι. Θα πει κάποιος ότι έχουν βοηθήσει και οι καιρικές συνθήκες, το δέχομαι, γιατί η καλοκαιρία βοηθάει αυτά τα προϊόντα. Το βέβαιον είναι ότι στη λαϊκή αγορά του Περιστερίου έχουμε βρει πάρα πολύ καλές τιμές παρά τη γενική εικόνα του πληθωρισμού που φυσικά υπάρχει και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ανθρώπους των λαϊκών αγορών που δίνουν αυτή τη μάχη» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης θα συνεχίσει και τις επόμενες μέρες τις επισκέψεις του σε σούπερ μάρκετ αλλά και λαϊκές αγορές.
Ρεπορτάζ: Μαίρη Σκανδάλη
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος