Σ. Ζαχαράκη: “Στεκόμαστε δίπλα στον Πρόεδρο Αναστασιάδη” (audio)

Η Σοφία Ζαχαράκη, Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ, μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου, στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό», που μεταδίδεται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή Της Ελλάδας και τους Περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ.

Για έλλειψη προγραμματισμού κατηγόρησε την Κυβέρνηση η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί στους προσφυγικούς καταυλισμούς μετά από την κακοκαιρία «Φάνηκε ότι η αλληλεγγύη και ο ανθρωπισμός χάθηκαν κάτω από το χιόνι» είπε χαρακτηριστικά.

Για την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για το Κυπριακό και τα αποτελέσματα της Διάσκεψης της Γενεύης, η Σοφία Ζαχαράκη μίλησε για ιστορική Διάσκεψη που «οι δηλώσεις την υποτίμησαν. Η ασφάλεια και οι εγγυήσεις παραμένουν ένα πολύ σημαντικό θέμα, εκεί φαίνεται ότι δεν βρέθηκε η κοινή συνισταμένη. Πρέπει να δούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα . Στεκόμαστε δίπλα στον Πρόεδρο Αναστασιάδη.»

Όσον αφορά την αξιολόγηση η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ σημείωσε ότι «βρισκόμαστε στο τέλος μιας αξιολόγησης που είναι πολύ σημαντική. Αν θέλουμε να μπούμε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης , αν θέλουμε να μιλήσουμε για τα μεσοπρόθεσμα μέτρα τα οποία μετρούν το προφίλ του χρέους δεν μπορούμε να ανοίγουμε καινούρια μέτωπα και να βρισκόμαστε συνέχεια στην σύγκρουση. Να είμαστε σε μια συνεννόηση, με αυτούς που ζητάμε στο τέλος της ημέρας να συμφωνήσουμε».

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος