Δ. Τζανακόπουλος: Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ αναγεννιέται και γίνεται η πραγματική δύναμη πολιτικής αλλαγής για τη χώρα

Ως μια μεγάλη δημοκρατική γιορτή χαρακτήρισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τις εσωκομματικές εκλογές που διενεργούνται σήμερα.

Ο κ. Τζανακόπουλος σε δήλωση κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα Άνω-Κάτω Πετραλώνων και Θησείου, τόνισε ότι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συναντιέται με δεκάδες χιλιάδες πολίτες, δημοκράτες, αριστερούς, προοδευτικούς, σε ολόκληρη την Ελλάδα για να γεννήσουμε κάτι νέο. Για να γεννήσουμε ένα κόμμα μαζικό, μαχητικό, ένα κόμμα ενωμένο, ένα κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς του 21ου αιώνα, αλλά την ίδια στιγμή για να στείλουμε κι ένα ηχηρό πολιτικό μήνυμα στην κυβέρνηση, ένα μήνυμα πολιτικής αλλαγής και νέας αρχής. Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ αναγεννιέται και γίνεται η πραγματική δύναμη πολιτικής αλλαγής για τη χώρα, για τους πολίτες, για την κοινωνική πλειοψηφία.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μίλησε στο κανάλι ΕΡΤΝews για τη σημερινή εκλογική διαδικασία επισημαίνοντας ότι από το πρωί υπάρχει αθρόα προσέλευση παλαιών και νέων μελών, ενώ σε ερώτηση για τον αριθμό των ψηφοφόρων είπε ότι η Εφορευτική Επιτροπή θα ανακοινώσει τον ακριβή αριθμό μετά το κλείσιμο της κάλπης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος