Ρήγας: Έρχεται πακέτο ελαφρύνσεων μετά το Πάσχα (audio)

Να σκέφτονται κάθε φορά τι λένε,ο κ. Ακάρ και η Άγκυρα, δήλωσε ο αναπληρωτής. υπουργός Άμυνας, Πάνος Ρήγας, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο, με αφορμή τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας περί αποστρατικοποίησης ελληνικών νησιών. Ο κ. Ρήγας είπε ακόμη ότι αυτή η συμπεριφορά δεν βοηθάει την ειρήνη και πως η Ελλάδα επιμένει στην τήρηση και τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συνθηκών.

Για  τους s- 400  και την αγορά τους από την Τουρκιά ο αναπληρωτής υπουργός απάντησε πως η Ελλάδα, παρά την οικονομική κρίση, τα τελευταία χρόνια έχει αυξήσει το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων και πως η χώρα μας αποτελεί ισχυρή αποτρεπτική δύναμη στην περιοχή.

Σε ο,τι αφορά δημοσιεύματα για μέτρα ελάφρυνσης και περιορισμού της φορολόγησης, κυρίως της μεσαίας τάξης, ο κ. Ρήγας εξήγησε ότι ετοιμάζεται ένα πακέτο μέτρων συνολικών ελαφρύνσεων που έρχεται για συζήτηση μετά το Πάσχα, που όμως θα λαμβάνει υπόψιν του τα οικονομικά δεδομένα της χώρας.

Ο υπουργός δεν απέκλεισε και την επαναφορά του 13ου μισθού για δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους, κάνοντας όμως λόγο για εναλλακτική λύση.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος