Ρ. Δούρου: Ο Κ. Μητσοτάκης παραδέχθηκε επιτέλους ότι η επίσκεψη του Σ. Κασσελάκη στην Παλαιστίνη δεν έβλαψε τα εθνικά συμφέροντα

«Τελικά, μετά από αρκετές ημέρες όπου η κυβέρνηση λοιδορούσε τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για το ταξίδι αλληλεγγύης μας προς τον παλαιστινιακό λαό, η αλήθεια έλαμψε και μάλιστα από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ρένας Δούρου.

Ενώ προσθέτει:

«Ο κύριος Μητσοτάκης στις δηλώσεις του στο STAR, παραδέχθηκε επιτέλους ότι η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στην Παλαιστίνη δεν έβλαψε τα εθνικά συμφέροντα. Τον καλωσορίζω λοιπόν σε αυτήν την άποψη, έστω και καθυστερημένα.

Δυστυχώς όμως, η στάση του κ. Μητσοτάκη προδίδει τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβάνεται την εξωτερική πολιτική: Χωρίς αρχή, μέση και τέλος, αλλά με μόνο γνώμονα την μικροπολιτική εκμετάλλευση. Επί σειρά ημέρων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιδόθηκε σε ένα μπαράζ ανυπόστατων κατηγοριών σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για το ταξίδι στην Παλαιστίνη και τη στάση μας στο παλαιστινιακό».

Η ίδια καταλήγει λέγοντας: «Μόλις όμως αντιλήφθηκε την αποδοχή της ελληνικής κοινωνίας στην έμπρακτη κίνηση αλληλεγγύης μας, ο Πρωθυπουργός σύρθηκε απολογούμενος να σώσει οτιδήποτε μπορούσε να σωθεί. Ο πολιτικός κυνισμός αυτής της κυβέρνησης μόνο φόβο προκαλεί για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται τις έννοιες “εθνικά συμφέροντα” και “εξωτερική πολιτική”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος