Έως το πρωί της Τετάρτης η κατάθεση της αγωγής της Μαρ. Μητσοτάκη κατά της Έλ. Ακρίτα

Προσφεύγει νομικά εναντίον της Έλενας Ακρίτα η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, αντιδρώντας στη συκοφαντική, όπως τη χαρακτηρίζει, ανάρτηση, της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ. H αγωγή της συζύγου του Πρωθυπουργού θα κατατεθεί στις επόμενες ώρες, πιθανότατα αύριο το πρωί.

Στο θέμα παρενέβη ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι θα πάει μάρτυρας στο δικαστήριο, για να την υπερασπιστεί. «Ένας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα. Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε. Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κάνεις αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά» έγραψε σε ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης.

«Η ευαισθησία των πολιτικών αποκτά σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις άλλες οικογένειες, αυτές που δεν έχουν ισχύ και διασυνδέσεις, αλλά παλεύουν μόνες τους καθημερινά απέναντι στην αναλγησία πολιτικών που η ευαισθησία τους εξαντλείται στα του οίκου τους», σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Η Μαρέβα Μητσοτάκη δήλωσε ότι θα με μηνύσει για την ανάρτηση μου που ήταν αμιγώς πολιτική και όχι προσωπική και γι’ αυτό δεν αλλάζω ούτε ‘και’. Την περιμένω και της λέω από τώρα ότι θα ζητήσω την άρση ασυλίας μου. Εγώ δεν είμαι δειλή, δεν ιδρώνει το αυτί μου από απειλές και δεν κρύβομαι από κανέναν», αναφέρει η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της στο Facebook.

«Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της» αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα που προκάλεσε αντιδράσεις:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος