Πολιτική αντιπαράθεση για τις αναρτήσεις του Μένιου Φουρθιώτη

Πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης πυροδοτούν οι αναρτήσεις του υπόδικου Μένιου Φουρθιώτη.

«Δεν υπάρχει καμία σκιά» για τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος «προφανώς απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ανάρτηση που έκανε ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής θέλοντας να δείξει ότι επικοινωνούσε με τον υπουργό.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση στην δικαιοσύνη, την υπονόμευση του κύρους των θεσμών, την καταστροφολογία και την ψευδολογία όλου του προηγούμενου διαστήματος, η αξιωματική αντιπολίτευση υιοθετεί τώρα και τον εν λόγω κύριο. Νομίζω ότι η εντεινόμενη απελπισία του κου Τσίπρα από την εντεινόμενη πολιτική του απαξίωση καθιστά απολύτως φυσιολογική αυτή τη συμπεριφορά και αναδεικνύει το είδος και το ύφος της αντιπολίτευσης που ασκεί».

Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «ο αρχιεπιτελάρχης του κυρίου Μητσοτάκη Γιώργος Γεραπετρίτης αποκαθηλώνεται από τις αποκαλύψεις του Μένιου Φουρθιώτη» και υπογραμμίζει:

«Είναι φανερό ότι ο κ. Γεραπετρίτης δε μπορεί πια να συνεχίσει να παριστάνει τον υπουργό. Αυτό που δεν είναι ακόμη φανερό είναι αν θα φύγει μόνος ή θα τον ακολουθήσουν και άλλοι υπουργοί ως υπαίτιοι της πιο κραυγαλέας κατάρρευσης του κράτους που έχει συμβεί ποτέ από μια χιονόπτωση».

Ρεπορτάζ: Γεωργία Σκιτζή

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος