Πηγές ΚΙΝΑΛ: Επέκταση υποχρεωτικότητας στο Δημόσιο αντί για αχρείαστες εντυπώσεις

Άμεση εφαρμογή μέτρων για τον κορονοϊό, όπως η επέκταση της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού στο Δημόσιο, η τηλεργασία και οι έλεγχοι, ζητούν από την κυβέρνηση πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.

Οι ίδιες πηγές κάνουν μάλιστα λόγο για αχρείαστες πολιτικές εντυπώσεις και προτρέπουν την κυβέρνηση να λάβει υπόψη την έκθεση Τσιόδρα – Λύτρα.

Συγκεκριμένα πηγές του ΚΙΝΑΛ αναφέρουν:

Κυβερνητικά στελέχη” διαρρέουν ότι η ανακοίνωσή μας μοιάζει με του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουν όλοι απέναντί τους να μοιάζουν ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τους βολεύει. Έτσι είχαν καλομάθει. Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν. Αντί να επενδύουν τόσο χρόνο σε αχρείαστες πολιτικές εντυπώσεις, καλύτερο θα ήταν να λάβουν υπόψη την έκθεση Τσιόδρα – Λύτρα ή έστω να εφαρμόζουν στην ώρα τους αυτά που τους προτείνουμε, όπως την επέκταση της υποχρεωτικότητας στο Δημόσιο, την τηλεργασία, τους συστηματικούς ελέγχους, την ιχνηλάτηση, την έγκαιρη και βιώσιμη ενίσχυση του ΕΣΥ κ.α. Η Κυβέρνηση όμως προτιμά να είναι ευχάριστη, παρά χρήσιμη. Τις τραγικές συνέπειες των επιλογών της, τις πληρώνει η ελληνική κοινωνία“.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος