Περιοδείες και ομιλίες των πολιτικών αρχηγών λίγο πριν από τις κάλπες

Συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς η πολιτική δραστηριότητα στην τελική ευθεία για τις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Τον Πειραιά επισκέπτεται σήμερα Τρίτη 16/5, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στις 19:10, ο κ. Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 16 Μαΐου 2023 και ώρα 14:00 στο Ζάππειο Μέγαρο.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας την Τρίτη 16 Μαΐου 2023 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στη Θεσσαλονίκη (ΔΕΘ περίπτερο 17).

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραχωρήσει σήμερα Τρίτη συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Πολιτική ομιλία θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας την Τρίτη 16 Μαΐου, στις 20.00 στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση των Κ.Ο. Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στην Πάτρα, στον πεζόδρομο Αγίου Νικολάου.

Την Πέμπτη 16 Μαΐου το ΜέΡΑ25 διοργανώνει μεγάλη πολιτική εκδήλωση στα Ιωάννινα, στο Ξενοδοχείο Grand Serai (Δωδώνης 33) στις 19.00 με ομιλητή τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη. Θα προλογίσει η Ευρωβουλευτής του κόμματος και υποψήφια στις ευρωεκλογές Σοφία Σακοράφα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα μιλήσει σήμερα Τρίτη 16/5 στις 8.15 π.μ. στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1 και στις 5 μ.μ. στην εκπομπή Live News στο Mega

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος