Διήμερη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει από αύριο στην Θεσσαλονίκη η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου «επιδιώκοντας τη ζωντανή επαφή με τους πολίτες, τους φορείς και τα κινήματα».
Σύμφωνα με την Πλεύση Ελευθερίας: «κατά την παραμονή της η Ζωή, θα επισκεφτεί και θα συνομιλήσει με εργαζόμενους στον χώρο της υγείας, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για τις συνθήκες εργασίας, τις σοβαρές ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές, εν μέσω κρίσιμων προκλήσεων για το δημόσιο σύστημα υγείας.
Στη συνέχεια, θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Σύμπραξης “Όλη η ΔΕΘ ένα Πάρκο”, στηρίζοντας τον αγώνα για την ανάπλαση του χώρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ως ενιαίο πράσινο πνεύμονα για την πόλη και τους κατοίκους της».
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με φορείς, συλλογικότητες, εμπόρους, φίλους και μέλη του κινήματος, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και την ανάδειξη των πραγματικών αναγκών και αιτημάτων της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης.
Η επίσκεψή της θα συνεχιστεί και την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 14 Μαΐου 2025, με επίσκεψη στη Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης και συνάντηση με τον Πρόεδρο των εμπόρων και τον Πρόεδρο των φορτοεκφορτωτών, στο πλαίσιο της συνεχούς επαφής της με την κοινωνία και τους ανθρώπους της εργασίας» αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος